U bevindt zich hier: Start ABG-training en advies » E-learning

E-learning

Sommige opleidingsinstituten die cursussen en trainingen aanbieden voor de logistieke sector zijn inmiddels al overgestapt op het aanbieden van cursussen via een e-learningomgeving. Andere opleidingsinstituten zijn voornemens die stap te gaan doen. En dat heeft zo zijn voordelen.

Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van trainingen, cursussen, het samenstellen van lesplannen voor opleidingsinstituten en het samenstellen van lesboeken. De eindtermen van het CCV kennen we dan ook minutieus
Voor de volgende onderwerpen maken wij e-learningomgevingen, die voldoen aan de eindtermen van het CCV.
ADR-opleidingen (code 95):
- Basis.
- tank.
- klasse 1 en 7.

Met de bijbehorende studievragen.

- Lading zekeren: stukgoed, zwaar materieel en ADR-goederen. Zowel voor Code95 als voor logistieke medewerkers.
- Lading zekeren volgens de CTU-code 2015 voor multimodaal vervoer. Inclusief gevaarlijke stoffen volgens de IMDG-code. Specifiek voor verladers.

De e-learningomgeving

Wij geven enkele voordelen op een rij:

Flexibiliteit

Deelnemers aan een curus hebben 24 uur per dag en zeven dagen per week toegang tot de leeromgeving waar en wanneer ze maar willen. Dat kan thuis, op het werk of tijdens een pauze in de cabine van de vrachtauto op een iphone.

Besparing op de trainingstijd

Klassikaal onderwijs besteden zowel snelle als langzame leerlingen evenveel tijd aan de curus. Bij e-learning leren cursisten in eigen tempo en kunnen net zoveel tijd aan de cursis besteden als nodig is.

Besparing op reistijd

De deelnemers aan de curus hoeven minder te reizen. Er zijn geen reis- en verblijfkosten.

Sneller leren

Met e-learning kunnen cursisten in kortere tijd de verplichte leerstof bestuderen. Wetgeving is aan verandering onderhevig. Zo wijzigt het ADR ieder twee jaar. In de e-learning omgeving zijn de voor de studie relevante wijzigingen snel in te voeren.

Steeds actuele kennis

De docenten kunnen het lesmateriaal eenvoudig en snel up-to-date houden. De cursisten hebben dan altijd toegang tot de meest actuele lesstof.

Klantenbinding

E-learning kan ook worden gebruikt als extra service voor klanten en dus voor klantenbinding. Denk hierbij aan onder de aandacht brengen van wetswijzigingen.